Berry's sú autorizovaným predajcom mnohých popredných svetových značiek luxusných hodiniek. Nádherné, elegantné štýly v našej kolekcii sa elegantne obtočia okolo vášho zápästia, vyžarujú štýl a nádheru; vďaka čomu budete pri akejkoľvek udalosti nenápadne vyčnievať z davu. Určite nájdete dokonalé luxusné hodinky, ktoré podporia splývavé plesové šaty alebo dokonca neformálnejšie každodenné oblečenie. Naša kolekcia hodiniek obsahuje niektoré z najznámejších a najznámejších značiek luxusných švajčiarskych hodiniek.

Hodinky Casio sú založené na filozofii „kreatívy a prínosu“ – cez každý dizajn značky pulzuje inovácia. Po uvedení prvých hodiniek Casio v 70. rokoch minulého storočia sa japonská spoločnosť stala lídrom vo svete digitálnych hodiniek. Impérium Casio sa len rozrastalo. Dnes značka vytvára kúsky, ktoré vzdorujú gravitácii, spochybňujú prvky a posúvajú hranice štýlu aj technológie. Od ultrašportového dizajnu nabitého funkciami až po módne hodinky inšpirované retrom, rad Casio má pre každého niečo. Tu môžete vyhľadávať a používať funkciu filtra na zúženie výberu a nájdenie ideálnych hodiniek pre vás. Goldsmiths sa venuje tomu, aby vám pomohol nájsť vaše vysnívané hodinky, takže sa pozrite, čo je dnes na predaj, alebo navštívte jeden z našich obchodov v Spojenom kráľovstve.

Či už hľadáte funkčnosť, štýl alebo dizajn, naša komplexná kolekcia hodiniek vás určite zaujme. Pre mužov môže byť ťažké definovať a nájsť tie najvhodnejšie hodinky, ktoré úplne vystihujú váš štýl a osobnosť. Náš online obchod s hodinkami vám ponúka obrovský výber Znackove hodinky renomovaných značkových hodiniek pre mužov a ženy.

Ak chcete hodinky za zníženú cenu alebo ste zberateľom historických modelov, pozrite si našu online kolekciu použitých hodiniek. Všetky naše použité hodinky sú plne posúdené a overené a prichádzajú s dvojročnou zárukou, aby ste mali pokoj. 8. marec nie je len ďalším „Dňom žien“ pre kvety a čokoládu. Zamyslime sa nad meniacou sa úlohou žien v hodinárskom priemysle a nad tým, ako niektoré značky reagujú na vietor zmien.