Kaskart, kai vietiniai nepažįstamų vietovių gyventojai nusprendžia įvesti amerikietį, jie turi gauti ŠIAURĖS AMERIKOS vizą, kuri tradiciškai nustatoma jūsų pasuose.  esta visa Tiesą sakant, yra tam tikrų tų, kurie kartu su atostogomis, susijusiomis su ASMENYS, neturinčiais jiems reikalingos vizos, įtrauks į daugumą pagrindinių bevizio atostogų elementų. ASMENIMS namų savininkams nereikia geros ŠIAURĖS AMERIKOS vizos norint atostogauti. Tačiau, jei jis ar ji vyks kitur, jie gali nusipirkti vizą su tos vietos ambasada, kai unikalus ketina persikelti.

2 bendri pasirinkimai kartu su 3 ŠIAURĖS AMERIKOS vizų rinkiniais

Bet kokios imigracijos taisyklės galėtų tradiciškai identifikuoti arba tiesiog nurodyti bet kokią ŠIAURĖS AMERIKOS vizą, kurią unikalus asmuo turės rasti norint atostogauti Jungtinėse Valstijose. Galima rasti keletą įprastų skirtingų vizų rūšių, kurios gali būti susietos su jūsų kelionės tipais. Dauguma jų yra:

o Imigracinės vizos – būtinos norint vykti į visus ASMENS, kai jums to reikia, kurios laikui bėgant patvirtins šalies pilietybę.
o Neimigrantų vizos – būtinos keliaujant per visus ASMENUS trumpam laikui.

21a812a4703171277ede6.jpg

Dėl šios priežasties bus svarbu, kad jūs suprastumėte, esta visa  kokios būtent asmens priežastys atsitinka anksčiau nei gauti tokio pavyzdžio vizas. Be to, turėsite atskleisti atitinkamoms institucijoms, kokio puslapio norite. Galima rasti 3 ŠIAURĖS AMERIKOS vizų rinkinius:

Kolegijos vizos – nedidelis skaičius stažuotojų atitinka kriterijus, numatytus gauti ASMENYJE.
Vizitinės vizos – nesvarbu, ar skirta internetiniam verslui, ar tiesiog malonumui, ŠIAURĖS AMERIKOS viza suteikia teisę pasilikti regione tą trumpą laiką.
Darbo vizos – atsižvelgiant į asmens darbo nišą, Amerikos sunkaus darbo zoną ar tiesiog daugelį kitų administracinių agentų gali prireikti, kad gautumėte oficialų pažymėjimą, kad būtumėte kartu su darbu tik JAV.

Vykdykite vizą, kuri įves amerikietį

Patirtis tarp daugybės kelių skirtingų aukščiau paminėtų vizų suteikia jums (ir jūsų draugams bei šeimos nariams, jei reikia) teisę įvesti amerikietį taikant vieną iš dviejų strategijų:

o Gera anga gauti
o Terminalas arba tiesiog gaukite sienos kirtimą

Tai taip pat palengvina medžiagos paklausimą su tam tikru inspektoriumi, kurį naudoja bet kuris CBP (muitinė kartu su sienų apsauga) arba tiesiog DHS (Krašto saugumo departamentas). Netoliese gavo gerą ŠIAURĖS AMERIKOS vizą anksčiau nei keliauja į Ameriką, gana paprastą garantiją asmuo gauna JAV. Visa tai lengvai atskleidžia, kad jūsų konkretus konsulatas ar tiesiog ASMENYS Ambasados ​​konsulinis atstovas patvirtino, kad unikalus asmuo tikrai turi teisę gauti.

Tuo pačiu metu bet kuris CBP kartu su DHS inspektoriais yra atsakingas už Amerikos sienų saugojimą, arbatpinigių gavimą, taip pat nepažįstamų vairuotojų prisipažinimą Jungtinėse Valstijose, kad jie būtų gerai pasirinkę populiarumą ir tą ypatingą laikotarpį. Vienas kitas DHS inspektoriaus darbas apima visus imigracijos iššūkius arba tiesiog kvestionuoja faktą, kuris kyla iš karto, kai unikalumas yra čia, tik JAV. Norėdami gauti ŠIAURĖS AMERIKOS vizą, paprastai galite apsilankyti ASMENŲ konsulate arba tiesiog ambasadoje.